Hapje eten ’s avonds

Genieten met een hoofdletter G

Menu overzicht /Diner menu

DINERTIME

’t Veerhuis heeft een rijke geschiedenis. Van vroegere wachtkamer voor de Maas-oversteek naar hotspot van eten en gezelligheid! En de zomer is onze tijd! Het terras is open, de zon schijnt en de drank staat koud.
Weinig zin om te koken? Je kunt bij ons ook ’s avonds een heerlijk hapje eten. Of je nu zin hebt in een snelle hap of lekker de tijd wilt nemen voor een driegangen keuzemenu. Het kan allemaal. Op onze kaart vind je klassiekers die niet mogen ontbreken zoals Limburgs Zoervleis, of Fish & Chips, maar ook superlekkere nieuwkomers zoals onze 100% angusburger of vegan rainbow-burger.

Kom je binnenkort een hapje eten?
Ben je met een groep van 8 personen of meer? Dan serveren wij alléén ons 3-gangen keuzemenu.

Starter

BROODPLANKJE VOORAF 6.50
Versgebakken speltbol met kruidenboter en olijfjes

SOEP

SOEP VAN ’T MOMENT DAGPRIJS
Wisselende soep van het seizoen. Vraag er gerust naar!

TOMATENSOEP 7.80 *
All time classic! Een huisgemaakte tomatensoep met room. Geserveerd met oerbrood en boter

VOORGERECHTEN

RUNDERCARPACCIO 12.50
Met Grana Padano kaas, rucola, pijnboompitten en truffelmayonaise

CAPRESE 13.50 *
Burrata en tomaat met pesto, olijfolie en basilicum

VEGAN KROKETJES 10.50 *
Vegan rendang kroketjes met sla en oerbrood

HOOFDGERECHTEN

LIMBURGS ZOERVLEIS 19.50
Stoofpotje van zoet-zuur rundvlees op Limburgse wijze

SATÉ AJAM 20.50
3 stokjes saté van kip met satésaus, atjar en kroepoek

FISH & CHIPS 20.50
Gepaneerde verse koolvis met remouladesaus

NIEUW100% ANGUSBURGER 22.50
Van 100% black angus rund met gebakken spek, tomaat, sla, cheddar kaas en burgersaus

NIEUWVEGAN RAINBOW-BURGER 21.50 *
Vegan avocadoburger met paprika, spinazie, guacamole en rode ui

STEAK BAVETTE TO-SHARE 52.50
Medium-rare gebakken bavette (600+ gr.) met rucola, tomaat, chimichurri en krieltjes voor 2 personen

NACHO SPECIAAL 17.50
Warme portie nacho’s met pulled chicken, rode ui, tomaat, cheddar kaas, crème fraîche en guacamole

MAALTIJDSALADE

GEROOKTE ZALM 18.00
Gemengde sla met komkommer, avocado, biet, cherrytomaat, krieltjes en rode ui

MOZZARELLA 15.50 *
Gemengde sla met handgemaakte croutons, seizoensfruit en balsamico
met Coppa di Parma +3.00

DESSERTS *

CHOCO-VANILLE TOMBE 10.50
Vanille-ijs omhuld met melkchocolade en een topping van crunchy hazelnootjes, choco-garnituur en slagroom

MANGO-PASSIEFRUIT MACARON 9.50
Voor de echte zoetekauw, geserveerd met slagroom en  passievruchtencoulis

BASTOGNE KARAMEL IJSTAART 8.50
Karamel roomijs op een bodem van chocolate chip biscuit met Bastognekoek en karamel

* Gerechten aangegeven met een sterretje zijn vegetarisch

Alle hoofdgerechten (behalve nacho’s) worden geserveerd met dikke oerfrieten, mayonaise en salade

3-GANGEN KEUZEMENU 37.50

Groepen van 8 personen of meer kunnen alléén ons keuzemenu bestellen of losse gerechten uit dit keuzemenu.

VOORGERECHTEN

TOMATENSOEP *
Huisgemaakte soep met room. Geserveerd met oerbrood en boter

RUNDERCARPACCIO
Carpaccio van rund met Grana Padano kaas, rucola, pijnboompitten en truffelmayonaise

VEGAN KROKETJES *
Vegan rendang kroketjes met sla en oerbrood 

HOOFDGERECHTEN

LIMBURGS ZOERVLEIS
Zoet-zuur stoofvlees van rund op Limburgse wijze

SATÉ AJAM
2 stokjes saté van kip met satésaus, atjar en kroepoek

FISH & CHIPS
Gepaneerde verse koolvis met remouladesaus

VEGAN BURGER *
Vegan avocadoburger met paprika, spinazie, guacamole en rode ui

NAGERECHT *

BASTOGNE KARAMEL IJSTAART
Karamel roomijs op bodem van chocolate chip biscuit met Bastognekoek en karamel

CHOCOLADE-VANILLETOMBE
Vanilleijs omhuld met melkchocolade en crunchy hazelnootjes, choco-garnituur en slagroom

MANGO-PASSIEFRUIT MACARON
Voor de echte zoetekauw, geserveerd met slagroom en passievruchtencoulis

* Gerechten aangegeven met een sterretje zijn vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met dikke oerfrieten, mayonaise en salade