Vr. en za. 17.30 - 01:00, Zo. 11.00 - 21:30Nu 7 dagen per week open v.a. 9:00  |  Wessem, Midden-Limburg

Feesten en partijen

Wil jij je feest geven in de gezellige setting van een bruin café? Bij Café-Maasterras ’t Veerhuis zijn we expert in feestjes geven. Samen maken wij jouw feest tot een daverend succes!

Samen vieren

De mooiste dingen in het leven moet je samen delen! Dus kom het leven vieren!

Altijd reden
tot feest

Er is altijd wel een reden te bedenken voor een feestje met vrienden en familie. Maak NU herinneringen voor later!

Feesten en partijen bij Café-Maasterras ’t Veerhuis

Speciale momenten in het leven zijn er om gevierd te worden. Of het nou een bijzondere verjaardag is zoals een sweet 16, een huwelijksjubileum of een verlovingsfeest. Er zijn genoeg dingen in het leven waar je een leuk feest voor kunt organiseren.

Bij Café-Maasterras ’t Veerhuis zijn wij specialist in feesten en partijen. We hebben al heel wat grote en kleine feesten op ons naam staan. Zowel themafeestjes als grote besloten feesten waarbij het hele café is afgehuurd, of meer bescheiden privéfeestjes waarvoor we maar een paar tafeltjes in het café nodig hebben. We denken met alle liefde met je mee in alle aspecten van het organiseren van je feest. Muziek, eten, drinken etc. Wij maken een feestarrangement op maat zodat het ook écht jouw perfecte party wordt.

Meer weten over de mogelijkheden om een feestje te vieren bij Café-Maasterras ’t Veerhuis? Stuur een e-mail naar info@veerhuiswessem.nl met je eisen, wensen en je contactinformatie en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden!

Waarom een feestje geven in de kroeg?

Kort gezegd scheelt het je een heleboel stress en gedoe! Hoezo? Één van de dingen waar de meeste mensen tegenop zien bij het geven van een feestje is al het werk wat het organiseren van een feest kost. Als je zelf bij jou thuis een feest wilt geven dan moet je alles zelf regelen. Je zit met eventuele beperkte ruimte in huis waardoor je misschien genoodzaakt bent een partytent te huren. Je moet de muziek regelen en daarbij rekening houden met de buurt en het veroorzaken van geluidsoverlast, zeker wanneer je het feestje buiten houdt in een feesttent. Je moet daarnaast zorgen dat er voldoende glazen, borden en bestek zijn. Je moet precies inschatten hoeveel iedereen zal eten en drinken en alle boodschappen hiervoor doen. Een hoop om rekening mee te houden! 

En weet je nu wat het mooie is? Dat heb je allemaal niet als je je feest viert in Café-Maasterras ’t Veerhuis! Feesten en partijen bij ons betekenen zorgeloos genieten van je eigen party.

Waar is dat feestje? Bij Café-Maasterras ’t Veerhuis!

Eigenlijk hoef je er bijna niets voor te regelen als je een feest geeft in onze kroeg. Je kiest je hapjes, je drankjes, je stuurt de uitnodigingen en wij doen de rest. De aankleding en sfeer heb je al in ons bruin café. Dus jij hoeft alleen maar op je feest te verschijnen, te relaxen en te genieten. Voor de gemiddelde feestelijke borrel met gezellige achtergrondmuziek hebben we ook boxen hangen die meer dan voldoende zijn. Maar wil je bijvoorbeeld je 21ste verjaardag of sweet 16 vieren met een vette DJ en dansen tot in de nacht, dan mag je natuurlijk ook je eigen DJ met dikke geluidsapparatuur meenemen. Als café zijn wij en de buurt wel wat gewend als het gaat om luide muziek dus voor geluidsoverlast van je feest – of ruzie met je buren – hoef je niet bang te zijn. Hulp nodig met de muziek? Wij kennen ook nog wel een paar lokale Djs uit regio Wessem die de boel op zijn kop willen zetten! 

Ruimte huren voor feestje

Kleinere feesten kun je bij ons gewoon vieren in het café zonder een ruimte af te huren. Je krijgt je eigen hoekje, maar het kan natuurlijk wel zo zijn dat er ook andere mensen in ons café neerstrijken. Er is dus wat beperking als het gaat om bijvoorbeeld de muziek. Maar je hebt evengoed de lusten van een privéfeest in een kroeg en niet de financiële lasten van het huren van een ruimte.

Is een feest groot genoeg dan huur je automatisch de ruimte af. Je betaalt er alleen niets extra’s voor. We hebben een maximaal aantal gasten wat in het café past en als jij daar met je feestgangers aan komt dan heb je het hele café voor jezelf. Je hoeft dus niet apart te betalen voor het huren van een feestlocatie. Wel zo voordelig! Uiteraard mag je wel het café afhuren voor een kleiner feest, maar daar hangt dan wel een prijskaartje aan. Vraag er even naar via telefoon of e-mail.

Reden voor een feestje

Bij Café-Maasterras ’t Veerhuis wordt het leven gevierd. Dat is ons motto. Dus volgens ons is er altijd een goede reden om een feestje te geven. Niet alleen de werk- en huwelijksjubilea, de kroonjaren zoals je 30ste verjaardag of andere grote mijlpalen. Nee, ook de koop van je droomwoning, een fantastische nieuwe baan, het behalen van je studie of het afronden van die verbouwing die veel te lang heeft geduurd is een reden voor een feestje.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw feest of partij? Bel ons op 0475 – 21 59 26 of mail info@veerhuiswessem.nl

Verjaardagsfeest

Je verjaardag is natuurlijk de nummer één reden voor het geven van een feest. De meeste mensen vieren alle verjaardagen, maar er zijn er ook die meestal een stuk groter gevierd worden zoals de je 18e verjaardag waarop je ein-de-lijk volwassen bent, je 30e verjaardag omdat je dan geen 20-er meer bent (o nee!) of je 50e verjaardag (een halve eeuw alweer!). En de laatste jaren is de sweet 16 vanuit Amerika ook behoorlijk aan een opmars bezig in Europa.

Lees meer over verjaardagsfeestjes vieren bij Café-Maasterras ’t Veerhuis! >>

Huwelijksjubilea

De dag dat je in het huwelijksbootje stapt, de dag van je trouwen, is natuurlijk het grootste feest wat je ooit zal geven om de liefde te vieren. Maar heel veel mensen vieren ook de belangrijke huwelijksjubilea. Zo is het 12,5 jarig huwelijksjubileum altijd een grote, maar ook 25 jaar, 50 jaar en 60 jaar getrouwd zal groot gevierd worden met vrienden en familie. Uiteraard houdt niemand je tegen om niet gewoon elk jaar de grote dag te vieren! Soms wat groter en soms wat kleiner.

Lees meer over huwelijksjubileum vieren bij Café-Maasterras ’t Veerhuis! >>