Lekker eten
en gezelligheid

Zomer en winter de plek om samen te komen voor een borrel of een hapje.

Altijd vers gemaakt

Alles wat wij onze gasten voorzetten is vers gemaakt en rijk belegd.

Limburg op z’n best

Wij halen onze ingrediënten het liefst uit de regio.

Menukaart Café-Maasterras ’t Veerhuis

Ons (eet)café gaat in alles met de seizoenen mee. We hebben een razend druk, super gezellig zomerseizoen op het mooie Maasterras. Daarnaast hebben we een rustiger, maar niet minder gezellig winterseizoen, waarbij alle activiteiten zich verplaatsen naar ons authentieke bruin café. Elk seizoen heeft zo zijn charmes en elk seizoen komt met een eigen kaart.

Zomermenu

In de zomer kun je bij ons terecht voor een taartje, een ijsje, een uitgebreide lunch, een goed diner of gewoon voor een borrelhapje en een drankje. We zijn dan ook alle dagen geopend om het meeste uit de zonnestralen te halen. Als Nederlander of toerist zoeken we het liefst zo veel mogelijk vertier buiten in het zonnetje of zoals bij ons onder de grote vrolijk gekleurde parasols van ons horecaterras.

Wintermenu

In de winter trekt de gezelligheid zoals gezegd ons bruin café in. Lekker met vrienden aan de bar hangen of aan een tafeltje genieten van wat hapjes, een goed glas bier en de knusse gezelligheid die hoort bij de heerlijke donkere dagen van het winterseizoen.
 

Je bent iedere dag van harte welkom vanaf 9.00 uur 's ochtends.


Je bent welkom 7 dagen per week vanaf 9.00!

Weten wat je op dit moment bij ons kunt eten / drinken? Hieronder vind je de actuele kaart(en).

Lunchkaart

Lekkere lunchen bij Café-Maasterras ’t Veerhuis! Dat kan de hele zomer lang op ons mooie Maasterras.

Borrel & bites kaart

Lekker borrelen bij Café-Maasterras ’t Veerhuis? Dat kan het hele jaar door. Check onze openingstijden.

Bierkaart

Bij een kroeg hoort bier! Veel bier. Speciaalbier, tap bier en 0.0.

Dinerkaart

Café-Maasterras ’t Veerhuis gaat mee met de seizoenen. In de zomer kun je bij ons lekker dineren.

Wil je gezellig komen eten, snacken of borrelen bij Café-Maasterras ’t Veerhuis?! Check dan van tevoren even onze openingstijden! In de zomer zijn we zeven dagen per week open, maar in de winter zijn onze openingstijden beperkter.

Reserveren is op ons Maasterras niet mogelijk omdat we veel tafels en daarmee een groot verloop. Er is dus eigenlijk altijd wel een plekje!
Wil je niet zomaar gezellig binnenkomen voor een hapje en een babbeltje met je vrienden of familie, maar een echt feest houden? Kijk dan wat we voor je kunnen betekenen bij feesten & partijen.