Vr. en za. 17.30 - 01:00, Zo. 11.00 - 21:30Nu 7 dagen per week open v.a. 9:00  |  Wessem, Midden-Limburg

Lekker eten
en gezelligheid

Zomer en winter de plek om samen te komen voor een borrel of een hapje.

Altijd vers gemaakt

Alles wat wij onze gasten voorzetten is vers gemaakt en rijk belegd.

Limburg op z’n best

Wij halen onze ingrediënten het liefst uit de regio.

Menukaart Café-Maasterras ’t Veerhuis

Ons (eet)café gaat in alles met de seizoenen mee. We hebben een razend druk, super gezellig zomerseizoen op het mooie Maasterras. Daarnaast hebben we een rustiger, maar niet minder gezellig winterseizoen, waarbij alle activiteiten zich verplaatsen naar ons authentieke bruin café. Elk seizoen heeft zo zijn charmes en elk seizoen komt met een eigen kaart.

Zomermenu

In de zomer kun je bij ons terecht voor een taartje, een ijsje, een uitgebreide lunch, een goed diner of gewoon voor een borrelhapje en een drankje. We zijn dan ook alle dagen geopend om het meeste uit de zonnestralen te halen. Als Nederlander of toerist zoeken we het liefst zo veel mogelijk vertier buiten in het zonnetje of zoals bij ons onder de grote vrolijk gekleurde parasols van ons horecaterras.

Wintermenu

In de winter trekt de gezelligheid zoals gezegd ons bruin café in. Lekker met vrienden aan de bar hangen of aan een tafeltje genieten van wat hapjes, een goed glas bier en de knusse gezelligheid die hoort bij de heerlijke donkere dagen van het winterseizoen.
 

Je bent iedere vrijdag en zaterdag vanaf 17:30 uur en zondag vanaf 11:00 uur van harte welkom.
Je bent welkom 7 dagen per week vanaf 9.00!

Weten wat je op dit moment bij ons kunt eten / drinken? Hieronder vind je de actuele kaart(en).

Borrel & bites kaart

In de winter hebben we vanwege de geringere openingstijden een beperkte menukaart, maar zeker niet minder lekker! Op onze winterkaart staan (late)lunch- en borrelbites. Lekker voor een klein hapje of to share. Langskomen? Check even onze openingstijden!

Bierkaart

Bij een kroeg hoort bier! Veel bier. Speciaalbier, tap bier en 0.0% bier voor de BOB. En in bier zijn wij specialisten! We hebben een prachtige kaart met ruime keuze om lekker eens wat anders te proberen. En we hebben voor de echte dare devil een wisseltap met regelmatig een nieuw biertje om te proeven!

Cocktails & wijnkaart

Niet zo van het bier? No problem! We hebben ook een ruime kaart met een 15tal cocktails, mocktails, G&Ts en spritzers. Daarnaast beschikken we over een wijnkaart met een 10tal mooie wijnen en een superlekkere cava en alcoholvrije bubbel. Ze staan hier voor je op een rij!

Wil je gezellig komen eten, snacken of borrelen bij Café-Maasterras ’t Veerhuis?! Check dan van tevoren even onze openingstijden! In de zomer zijn we zeven dagen per week open, maar in de winter zijn onze openingstijden beperkter.

Reserveren is op ons Maasterras niet mogelijk omdat we veel tafels en daarmee een groot verloop. Er is dus eigenlijk altijd wel een plekje!
Wil je niet zomaar gezellig binnenkomen voor een hapje en een babbeltje met je vrienden of familie, maar een echt feest houden? Kijk dan wat we voor je kunnen betekenen bij feesten & partijen.