Neem Contact
op met
Café-Maasterras ’t Veerhuis

Dus heb je informatie nodig of wil je een offerte aanvragen? Stuur ons vrijblijvend een bericht!

Contact opnemen met ’t Veerhuis

Wil je contact opnemen met Café-Maasterras ’t Veerhuis omdat je een vraag hebt over iets wat je op onze website of socials hebt gezien? Wil je bij ons een feestje houden? Of wil je je inschrijven of opgeven voor een event of arrangement? Voor al je opmerkingen en vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch op 0475 – 215 926 of via e-mail op info@veerhuiswessem.nl.

Kan ik reserveren?

De meest gestelde vraag bij ons aan de telefoon is of er gereserveerd kan worden voor het Café-Maasterras ’t Veerhuis. Die vraag kunnen we hier alvast beantwoorden. Reserveren is bij ons buiten op het terras alleen mogelijk vanaf 12 personen voor lunch of diner.

Voor kleinere groepen of alleen een drankje nemen wij geen reserveringen aan. Het terras biedt ruimte aan ongeveer 100 personen en er is eigenlijk altijd wel een plekje vrij. Daarnaast is er een grote doorloop dus als er even geen plekje is, komt die snel genoeg vrij.

Openingstijden

Winteropening
vanaf oktober
17.30 - 01:00 vr, za
11.00 - 21:30 zo

Zomeropening
vanaf mei, afhankelijk van het weer
7 dagen per week vanaf 9.00

Contactgegevens

Café-Maasterras ’t Veerhuis
Polstraat 1
6019 BL Wessem

info@veerhuiswessem.nl
0475 - 215 926

Hoe kom ik bij Café-Maasterras ’t Veerhuis?

Ons gezellige Café-Maasterras ’t Veerhuis​ vind je aan de Polstraat langs de Maas. Een begrip in Wessem en misschien wel in Midden-Limburg. Vooral in de zomer is ons Maasterras een opvallend herkenningspunt met de vrolijke parasols die je vanuit de lucht, vanaf de Maas en ook vanaf de A2 brug kunt zien. Wessem ligt onder de rook van Roermond, tussen Thorn (het witte stadje), Heel en Maasbracht.

De Belgische grens ligt op steenworp afstand en dus komen er ook veel Belgische gasten uit regio Maaseik en Kinrooi via de N273. Ook onze oosterburen weten ons te vinden. Vanaf Duitsland kom je via de A73 bij Wessem.

Bereikbaarheid met de auto

Voor wie met de auto naar Café-Maasterras ’t Veerhuis komt is er ruim voldoende parkeergelegenheid. In Wessem is parkeren gratis en zowel aan de Maasboulevard als aan de Polstraat kun je langs de weg parkeren. Onder de A2 brug is daarnaast ook nog een parkeerterrein waar je de auto droog en in de schaduw kunt parkeren. Dit parkeerterrein ligt op nog geen 3 minuten lopen.

Vanaf de A2 brug over de Maas kun je Café-Maasterras ’t Veerhuis zien liggen en wanneer je de afrit neemt is het nog maar 3 minuten rijden tot aan onze voordeur of het parkeerterrein onder de Maasbrug.

Wessem is gelegen midden tussen Eindhoven en Maastricht, ter hoogte van Roermond. Dat betekent dat je er via de snelweg binnen een half uur kunt zijn vanuit de grote steden. Vanuit Roermond is het zelfs maar 15 minuten rijden.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Wil je van het OV gebruikmaken dan kom je het makkelijkste met de bus vanaf Maasbracht of Roermond in Wessem. Vlakbij Café-Maasterras ’t Veerhuis liggen de bushaltes Burgemeester Joostenlaan en Van Horneplein. Beiden liggen op maximaal 500 meter van ons Maasterras.

Bereikbaarheid met de fiets

Wij hebben niet voor niets een mooi bordje van Duvel op onze gevel; fietsterras. Naast ons terras is er ruime parkeergelegenheid in onze eigen fietsenstandaards. Daarnaast kun je bij ons je elektrische fiets opladen terwijl je geniet van je hapje of drankje op ons terras of in het café.

Café-Maasterras ’t Veerhuis ligt precies tussen de twee fietsknooppunten 42 en 52 in. Je komt met de fiets zelfs dwars door ons terras heen! Zowel tegen ons pand aan als aan de overzijde van het fietspad hebben wij in de zomer namelijk ons terras staan. Perfect voor een pauzemomentje zonder van de route af te wijken dus.

Bereikbaarheid met de boot

De steiger onderaan ons terras is een privésteiger voor sloephuren-limburg.nl. Als je met een van hun sloepen vaart kun je hier aanleggen om te lunchen of borrelen tussendoor. Ben je met een eigen boot onderweg dan kun je hier niet aanleggen. Hiervoor ligt op een paar minuten lopen een passantenhaven. Je kunt je boot hier aanleggen bij de blauwe palen en de paar honderd meter terug lopen naar Café-Maasterras ’t Veerhuis. Ons café is in de zomer gemakkelijk te herkennen aan het gezellige, kleurrijke Maasterras. Een iconisch gezicht vanaf het water en algemeen bekend onder de bewoners en toeristen van Wessem.

Toegankelijkheid rolstoel

Ons terras en café zijn beiden toegankelijk voor rolstoelen en mensen die slechter ter been zijn. Er is geen drempel of smalle doorgang naar het terras en er is een helling aangebracht voor de ingang van het café.

Gezien de leeftijd en indeling van het café hebben wij helaas niet de ruimte of mogelijkheden voor een gehandicaptentoilet. De toiletten zijn voorzien van normale toegangsdeuren en zijn ook niet extra groot. Ook beschikken de toiletten niet over beugels of andere hulpmiddelen. Excuus voor het ongemak!