Vr. en za. 17.30 - 01:00, Zo. 11.00 - 21:30Nu 7 dagen per week open v.a. 9:00  |  Wessem, Midden-Limburg

Kennedy-Mars

Dit nieuwsbericht is geplaatst op: woensdag 13 maart 2024
13 maart, 2024
0 reacties

Kennedy-Mars Sittard komt 30 maart langs ’t Veerhuis

De wandelaars van de Kennedy-Mars die de volle 80 kilometer wandelen komen ook dit jaar weer over de Wessemse Maasboulevard, vlak langs ons Maasterras. Ze zijn dan onderweg van Maasbracht via Wessem naar Thorn.

Het is natuurlijk een hele prestatie zo’n wandelroute van 80 km, dus ze kunnen wel wat support gebruiken onderweg! Daarom bieden wij ze een gezellig stukje live-muziek van Blaoskepèl Zuuver Zat aan om de spirit erin te houden. Maar jij kan ze ook komen aanmoedigen vanaf ons terras! Misschien wandelt een van je vrienden, een familielid of buur wel mee met de Kennedy-Mars en wil je die een hart onder de riem steken? Of misschien wil je alle wandelaars een duwtje in de rug geven.

Hoe dan ook; ons terras is open voor een hapje en een drankje en een hele hoop gezelligheid. Ben jij erbij 30 maart?

Wanneer is de Kennedy-Mars?
Zaterdag: 30 maart 2024
Ons terras is geopend vanaf 09:00

0 reacties
Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kennedy-Mars
13 maart, 2024
0 reacties
Privé-feestje houden
bij Café-Maasterras ’t Veerhuis?

Dat kan! Van een bescheiden verjaardagsfeest tot een groots gevierd jubileum met DJ of walking diner. Wij denken graag met je mee!

Bij ’t Veerhuis is altijd
wat te beleven

Bij Café-Maasterras ’t Veerhuis worden regelmatig evenementen georganiseerd. Van grote muziekfeesten in de zomer tot een PubQuiz in de winter.

100+ speciaalbieren
op de bierkaart

We hebben een uitgebreide bierkaart met speciaalbier, bier van de tap, een wisseltap en alcoholvrij bier. Probeer eens wat anders!

Voor koffie of lunch,
borrel of diner

Café-Maasterras ’t Veerhuis gaat mee met de seizoenen. Daarom hebben we een wisselende winter- en zomerkaart. Weten wat we serveren?