CHOUFFE bierproeverij PARTY

Dit nieuwsbericht is geplaatst op: donderdag 29 februari 2024
29 februari, 2024
0 reacties

CHOUFFE Party bij ’t Veerhuis!

Proef heerlijke bieren van de CHOUFFE brouwerij, lach met elkaar en ontdek de kabouter in jezelf!

Hoe werkt de CHOUFFE party?
Aan het begin van de avond koop je een Proef-CHOUFFE stempelkaart. Op deze kaart staan 8 stempelposities, goed voor 8 Chouffe proefglaasjes!

De eerste vier in de rij zijn de vier smaken Chouffe die we bij ’t Veerhuis hebben. Dat zijn;

  • La Chouffe
  • Chouffe Cherry
  • Chouffe Soleil
  • Chouffe Lite

Met de overige vier proefglaasjes kan je losgaan. Heb je één absolute favoriet dan mag je vier keer voor dezelfde Chouffe gaan. Maar als je aan het eind weer vergeten bent hoe de eerste ook-al-weer smaakte, dan kan je ze ook allemaal nog een proeven.

Wordt zelf ook CHOUFFE-kabouter
Met elk Chouffe biertje voel je de kabouter in jezelf tot verder naar de oppervlakte komen en dat kun je aan de buitenkant ook zien! Drie keer wordt je biertje geserveerd met een kabouter-item. Dat kan zijn een CHOUFFE kaboutermuts, een baard of een neus. Aan het einde van de bierproeverij ga je dus naar huis als 100% Chouffe-kabouter!

WINACTIE
Op de avond zelf maak je ook nog kans op het winnen van een brouwerijbezoek met vier personen! Hoe? Dat zie je op de party.

Wanneer is de CHOUFFE party?
Op 16 maart 2024 om 20:30 gaat het feestje van start. Je hoeft er niet persé om die tijd te zijn, maar vol =vol! Je kunt geen tickets kopen of reserveren dus het is verstandig er op tijd te zijn.

Het Chouffe feestje gaat door tot uiterlijk 2:00 ’s nachts, maar je mag gaan en staan wanneer je wilt!

Wat kost de CHOUFFE party?
De stempelkaart kost € 24,- voor 8 proefglaasjes. Je betaalt dus alleen voor je consumptie(s) en verder niet. Die kabouter komt van binnenuit!

Nieuws volgen over de CHOUFFE party?
Houd dan ons facebook-event in de gaten.

0 reacties
Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CHOUFFE bierproeverij PARTY
29 februari, 2024
0 reacties
Privé-feestje houden
bij Café-Maasterras ’t Veerhuis?

Dat kan! Van een bescheiden verjaardagsfeest tot een groots gevierd jubileum met DJ of walking diner. Wij denken graag met je mee!

Bij ’t Veerhuis is altijd
wat te beleven

Bij Café-Maasterras ’t Veerhuis worden regelmatig evenementen georganiseerd. Van grote muziekfeesten in de zomer tot een PubQuiz in de winter.

100+ speciaalbieren
op de bierkaart

We hebben een uitgebreide bierkaart met speciaalbier, bier van de tap, een wisseltap en alcoholvrij bier. Probeer eens wat anders!

Voor koffie of lunch,
borrel of diner

Café-Maasterras ’t Veerhuis gaat mee met de seizoenen. Daarom hebben we een wisselende winter- en zomerkaart. Weten wat we serveren?