Happy birthday to you!!

Alweer (bijna) een jaartje ouder en een jaartje wijzer?! Van harte! En heel leuk natuurlijk dat je overweegt om je verjaardagsfeest bij ons te vieren.

Verjaardag vieren in Café-Maasterras ’t Veerhuis

De meeste mensen vieren toch wel trouw elke verjaardag met vrienden en/of familie. Of dat nou is met een stukje vlaai bij de jarige thuis of een klein feestje, maar altijd wel iets. En dan zijn er de mijlpalen! Die verjaardagen verdienen natuurlijk extra aandacht. Een sweet 16, 21 diner of een 50ste verjaardag als Abraham of Sarah op bezoek komt. En voor al die verjaardagsfeesten, groot of klein, is er Café-Maasterras ’t Veerhuis!

Waarom je feest vieren buiten de deur?

Omdat je er dan helemaal geen zorgen van hebt! Je kiest vooraf je hapjes en drankjes uit en hoeft op de dag zelf alleen maar te genieten. Niet zelf rondlopen met hapjes en drankjes, geen geregel, geen boodschappen en geen rommel. Gewoon zorgeloos kletsen en feesten net als alle andere feestgangers. Zo wordt het voor jou óók een mooie herinnering.

Maar is een feest geven in een café dan niet duur?

Wat het precies kost is natuurlijk niet te zeggen, maar je kan het zo gek – of bescheiden – maken als je zelf wilt. Wil je 3 rondes bitterballen en alleen huiswijn, bier en fris? Dan doen we dat. Wil je een walking diner met alle mogelijke dranken die ons café schenkt? Dat kan ook. Hapjes bespreken we vooraf en drankjes doen we op nacalculatie. Je betaalt bij ons dus echt alleen voor wat je afneemt. Wij rekenen ook niets extra’s voor de locatie of bijvoorbeeld garderobe. In die zin ben je zeker niet duur uit!

Waarom je feest vieren bij Café-Maasterras ’t Veerhuis?

Heb je ons café al eens vanbinnen gezien? (Zo nee, bekijk dan de sfeerimpressie!) Het is nog een echt ouderwets bruin café zoals een bruin café bedoeld is. Een plek met geschiedenis waar al generaties lang mooie nieuwe herinneringen gemaakt worden. Vier je een groot feest? Dan heb je de kroeg automatisch voor jezelf zonder extra kosten. Vier je een bescheiden feestje? Dan zorgen we dat je een hoekje hebt met je eigen gezelschap, maar dan kunnen er wel andere gasten van het café gebruik maken. Dat betekent ook dat het niet meteen leeg en ongezellig aanvoelt. Wil je toch graag met een klein gezelschap het café voor jezelf hebben? Informeer dan even naar de mogelijkheden. Elk feest is bij ons maatwerk en je hoeft er zelf (bijna) niets voor te doen. Dat doen wij wel voor je, want feestvieren zit in ons bloed!

Weten wat we voor je kunnen betekenen? Of alvast een datum reserveren voor je verjaardagsfeest? Stuur ons een e-mail op info@veerhuiswessem.nl of bel 0475 – 215 926 voor de mogelijkheden.

Hoe werkt je verjaardag vieren bij Café-Maasterras ’t Veerhuis?

Wil je bij ons een feestje vieren? Dan kijken we zo snel mogelijk of de datum nog beschikbaar is. Een klein feestje kan prima in een hoekje van het café, maar een groot verjaardagsfeest betekent dat de deuren van onze kroeg sluiten voor andere cafébezoekers en evenementen. Wil je zeker zijn? Wees er dan ruim op tijd bij met reserveren. De details kunnen nog altijd naderhand bepaald worden.

Invulling geven aan jouw verjaardagsfeestje

We inventariseren samen met jou, onder het genot van een kopje koffie, wat je eisen en wensen zijn. Welke dranken wil je dat er geserveerd worden? Wat wil je erbij eten of snacken? Wil je bijvoorbeeld je verjaardag beginnen met een rondje vlaai, kom je voor een borrel met snacks of wil je een heel walking diner? Je kunt het helemaal naar je eigen wensen en budget kiezen. We geven hierin uiteraard advies en denken met je mee.

Welke drankjes serveren op je verjaardag

Je kiest dus vooraf wélke drank we mogen schenken. Afrekenen van de drankjes doen we in principe op nacalculatie. Dat is voor jou als jarige het eerlijkste en het voordeligste. Je betaalt dan nooit te veel. En, gezien onze ruime ervaring met het geven van feesten, kunnen we kunnen je tijdens de bespreking natuurlijk een schatting geven van de te verwachten kosten. Wil je tijdens het feest een seintje krijgen als een bepaald budget bijna bereikt is of wil je toch echt op afkoop? Informeer dan even naar de mogelijkheden.

Welke hapjes serveren op je verjaardag

Wat betreft de hapjes denken we ook met je mee. Spreken we drie rondes snacks af, maar wil de tweede ronde bitterballen maar niet op? Dan serveren we natuurlijk niet de volgende al. Zo verspillen we geen eten en ben je niet onnodig veel geld kwijt. Alleen wanneer je hapjes kiest van onze chef zit er veel voorwerk in en serveren we die ook uit zoals besteld. Maar onze ervaring is dat de meeste mensen die ook echt niet afslaan!

Muziek tijdens je verjaardagsfeest

Wil je graag muziek tijdens het feest? Als je het café voor jezelf hebt is dat geen probleem. Je kunt een achtergrondmuziekje opzetten op onze geluidsinstallatie, of je kunt eigen geluidsapparatuur (met DJ) meenemen. In overleg kan er heel veel!

Wil je je verjaardag vieren bij Café-Maasterras ’t Veerhuis ? Dan gaan we graag even met je om tafel om alles door te spreken!

Surpriseparty organiseren?!

Verrassingsfeesten zijn natuurlijk voor alle leeftijden! Soms weten mensen eigenlijk stiekem wel dat er een feestje aan zit te komen en is het wat minder surprising. Maar vaak weten ze echt van niets! En hoe makkelijk is het dan om dat verrassingsfeestje buiten de deur te vieren?! De jarige job kan lekker thuisblijven tot het moment suprême en intussen kan alles opgetuigd en geregeld zijn in ons café. Je spreekt bijvoorbeeld af om samen een taartje te gaan eten bij Café-Maasterras ’t Veerhuis – want er helemaal niks aan doen is ook niet leuk – en als je aankomt: Surpriiiiise! Dan staat er een dik surprise-feest met vrienden en familie op de jarige te wachten! Dat kan gewoon een gezellig borreltje zijn, maar ook een heerlijk walking diner met hapjes en drankjes naar keuze.

En als je van ons een leugentje om bestwil nodig hebt om je verrassingsfeest ook echt een verrassing te laten zijn, zijn we ook zeker de beroerdste niet. Wij doen gezellig mee.

Feestlocatie Café-Maasterras ’t Veerhuis; sfeerimpressie

De mensen uit de regio kennen Café-Maasterras ’t Veerhuis allemaal wel van binnen. Een echte gezellige bruine kroeg zoals die ooit bedoeld was. Een plek om samen te komen en gezellig aan de bar een praatje te maken. En het aantal bruine kroegen wordt steeds minder! Dus het wordt ook een steeds uniekere locatie met een uniekere sfeer. Ben je niet uit de regio of ben je eigenlijk nooit verder geweest dan ons fantastische Maasterras? Kom dan een keer sfeerproeven bij ons in het café! Loop tijdens onze openingstijden een keer binnen en ervaar het zelf.

Hoewel natuurlijk alleen een live bezoek aan ons bruin café echt de sfeer van onze feestlocatie weergeeft, hier alvast een eerste indruk. Of bekijk onze uitgebreide sfeerimpressie!

Kom vooral eens langs op Polstraat 2 in Wessem om sfeer te proeven! Check wel even onze openingstijden.

Ben je al overtuigd en wil je boeken of een offerte opvragen? Stuur dan een email naar info@veerhuiswessem.nl 

Bereikbaarheid feestlocatie Wessem

Misschien komen jullie uit de directe omgeving Wessem, Thorn of Maasbracht. Dan weten jullie waarschijnlijk precies waar je Café-Maasterras ’t Veerhuis kunt vinden. Of misschien kom je voor je werk dagelijks over de Maasbrug van de A2 snelweg. Dan heb je ons misschien al of niet onbewust zien liggen aan de oever van de Maas.

Café-Maasterras ’t Veerhuis ligt, zoals je aan de naam al kunt horen, direct aan de Maas op de plaats waar vroeg het veerbootje op en neer ging tussen Maasbracht en Wessem. We hebben een prachtig uitzicht vanaf ons Maasterras en een ideale ligging ten opzichte van de grote steden Roermond, Eindhoven en Maastricht. Als feestlocatie is het hier in Wessem ideaal. Je kunt overal rondom Café-Maasterras ’t Veerhuis en langs de Maas gratis parkeren en je hoeft zelden meer dan een paar minuten te lopen. Ideaal voor alle leeftijden dus!

Meer over de bereikbaarheid van onze verjaardagslocatie vind je op onze contactpagina.

Overnachten na je verjaardagsfeest?

Één deur verder zijn er twee tweepersoonskamers te boeken. Dus zijn er familieleden die van ver moeten komen of wil je zelf gewoon zorgeloos uit de band springen op je eigen verjaardag? Boek dan een kamer bij de knusse Bed & Breakfast van Restaurant Pont naast ons. Dan maken zij de volgende ochtend ook nog eens een lekker vers ontbijtje voor je klaar. Met een goeie bak koffie!

Meer weten over de B&B van Pont? Kijk dan even op de site van Restaurant Pont.