Lipton Terras 2024

Help ons Hét Lipton Terras van 2024 te worden!

Lipton Terras 2024

Voor het derde jaar op rij houdt Lipton een wedstrijd voor de titel Lipton terras van het jaar. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij een gooi doen naar de titel: Hét Lipton Terras van 2024! Met jullie als trouwe fans van ons gezellige, kleurrijke Maasterras moet dat niet moeilijk zijn!

Hoe kun je ons helpen?

Door te stemmen via de website van Lipton. Je kunt je stem voor ons uitbrengen tussen 1 mei en 31 augustus. Vraag ook al je collega’s, vrienden en familie om op ons te stemmen en zet Wessem op de kaart!

Privé-feestje houden
bij Café-Maasterras ’t Veerhuis?

Dat kan! Van een bescheiden verjaardagsfeest tot een groots gevierd jubileum met DJ of walking diner. Wij denken graag met je mee!

Bij ’t Veerhuis is altijd
wat te beleven

Bij Café-Maasterras ’t Veerhuis worden regelmatig evenementen georganiseerd. Van grote muziekfeesten in de zomer tot een PubQuiz in de winter.

100+ speciaalbieren
op de bierkaart

We hebben een uitgebreide bierkaart met speciaalbier, bier van de tap, een wisseltap en alcoholvrij bier. Probeer eens wat anders!

Voor koffie of lunch,
borrel of diner

Café-Maasterras ’t Veerhuis gaat mee met de seizoenen. Daarom hebben we een wisselende winter- en zomerkaart. Weten wat we serveren?