IJS-stempelkaart

Gemak dient de mens! Één keer afrekenen en tien keer genieten van een bolletje ijs
+ ook nog eens twee bollen GRATIS

Nu verkrijgbaar!

Stempelen en sparen met onze IJs-stempelkaart

IJs hoort natuurlijk bij de zomer en als je zegt zomer en zomerweer dan zeg je Veerhuis! Dat je tijdens het zomerseizoen fantastiche luxe ijscoupes kunt bestellen bij ons op het Maasterras dat weet iedereen wel! Maar dat je  in die periode ook binnen kunt lopen voor een hoorntje met een overheerlijk bolletje Otelli schepijs dat is minder bekend in Wessem en Maasgouw. Zonde! We zijn misschien geen echte ijssalon, maar hebben toch aardig wat smaken ijs in onze ijsbar!

Schepijs met ijs-stempelkaart

Bij Café-Maasterras ’t Veerhuis maken we het halen van een bolletje ijs dit jaar nog net even wat gemakkelijker én aantrekkelijker. Je kunt nu namelijk ook een ijs-stempelkaart kopen! Zo betaal je één keer en kun je daarna lekker je portemonnee thuislaten. Dus ben je op de racefiets onderweg, wandel je met de hond langs of willen de kinderen even snel een ijsje halen? Dan hoef je alleen je stempelkaartje te laten aftekenen! Je kunt het dus een beetje zien als een ijs-strippenkaart. Gemak dient de mens zullen we maar zeggen.

De ijs-stempelkaart is dichtgevouwen het formaat van een visitekaartje en past dus in elke broekzak, fietsbroek of achterin je telefoonhoesje. Zo heb je altijd je ijs-spaarkaart bij je!

Wil je meerdere bollen op één hoorntje dan is dat geen probleem. Dan tekenen we gewoon meerdere bollen af als je bestelt. Wil je met meerdere mensen op één kaart? Dat kan ook! De spaarkaart is niet persoonsgebonden.

Sparen voor een GRATIS bolletje ijs

De spaarkaart die je koopt is goed voor 10 bolletjes ijs. En als je spaarkaart vol is krijg je een bolletje ijs GRATIS.

Wil je ook een tweede bol ijs gratis?
Dan hoef je alleen de achterzijde van de spaarkaart in te vullen en in te leveren bij onze ijsbar. Bij het invullen van je naam en e-mailadres (zorg dat dit een niet eerder gebruik mailadres is) ga je akkoord met het ontvangen van onze Veerhuis nieuwsbrief én krijg je direct je tweede gratis bol ijs!

Voorwaarden van de IJsspaarkaart

  • De kaart is niet persoonsgebonden. Je kunt dus bijvoorbeeld met het hele gezin op één spaarkaart bolletjes ijs laten aftekenen.
  • Op de spaarkaart staat een geldigheidsdatum. Deze wordt door het personeel van de ijsbar op de kaart geschreven en ligt één jaar na aankoopdatum.
  • ’t Veerhuis heeft niet jaarrond ijs. Alleen in het zomerseizoen is onze ijsbar gevuld. Houd er dus rekening mee dat je niet het hele jaar kunt langskomen voor een ijsje. Stel dat je de spaarkaart einde van deze zomer koopt dan kun je wel gewoon volgende zomer weer verder stempelen op die kaart.
  • Op de spaarkaart worden individuele bollen ijs afgekruist. Bestel je meerdere bollen dan worden ook meerdere vakjes afgekruist op de ijsspaarkaart
  • Is de ijs-stempelkaart vol en wil je gebruik maken van de gratis bol ijs dan moet je deze bol ook laten afkruisen op het daarvoor bestemde vakje op de stempelkaart. Je kunt deze ook voor een ander bezoek bewaren, maar hij moet altijd worden afgekruist wanneer je je bolletje hebt gekregen. De gratis bol wordt bij een volledig gebruikte spaarkaart afgegeven en is dus het 11e bolletje op de ijs-stempelkaart
  • Wil je gebruik maken van de tweede bol gratis dan moet je de stempelkaart inleveren met een ingevulde achterzijde. Hier staat op dat je vanaf dan de nieuwsbrief van ’t Veerhuis zult ontvangen en je vult hier je naam en e-mail op in. Dit dient een mailadres te zijn wat nog niet gebruikt wordt voor onze nieuwbrief. Door het accepteren van de gratis bol en afgeven van de gegevens ga je akkoord met ontvangst van de nieuwsbrief. No worries, we mailen alleen als we wat te melden hebben dus we spammen je echt niet gek!
    Wil je dit gratis bolletje ijs tot later bewaren? Dat kan ook. Je laat dan pas bij je volgende bezoek de ingevulde kaart achter. 
  • Niet geldig op onze ijscoupes