Een huwelijksjubileum?
Gefeliciteerd!

Een mooie gelegenheid om al je vrienden en familie van het huwelijk weer bij elkaar te brengen voor een gezellig feestje in ons bruin café.

Huwelijksjubilea vieren in Café-Maasterras ’t Veerhuis

Nadat je in het huwelijksbootje gestapt bent komen er nog genoeg momenten om de liefde te vieren! Misschien vier je elk jaar wel lekker met zijn tweetjes je huwelijk met een bloemetje of een etentje bij jullie favoriete restaurant. Toch mogen de echt grote huwelijksjubilea zoals 12,5 jaar getrouwd of 25 jaar getrouwd best een tikkeltje groter gevierd worden! En dat is waar Café-Maasterras ’t Veerhuis om de hoek komt kijken.

Hoe gezellig is het om bijvoorbeeld met – een deel van – de oorspronkelijke genodigden van het huwelijk samen te komen voor een borreltje en het ophalen van herinneringen? Zo beleef je die prachtige dag gewoon nog een keer! Want reken maar dat jullie weer net zo zullen genieten van de aandacht en de gezelligheid. Een feestje bij ons in het bruin café voelt al meteen veel specialer dan een drankje en een punt vlaai thuis. En je hebt er alleen de lusten van niet de lasten. Ook wel zo lekker!

Elk huwelijksjubileum wordt bij ons een feestje op maat. Wil je lekker proosten met een bubbeltje en wat snacks? Of ga je liever voor een wat luxer walking diner met mooie gerechtjes van onze chef? Bij Café-Maasterras ’t Veerhuis kan het allemaal.

Meer weten over de mogelijkheden van het vieren van een huwelijksjubileum? Stuur een mail naar info@veerhuiswessem.nl met je vragen, eisen en wensen.

Wil je die gezellige borrel met vrienden en familie afsluiten met een diner? Of wil je na het jubileumfeest graag samen romantisch een hapje eten? Kijk dan ook eens naar de combinatie mogelijkheden met onze buren van Restaurant Pont!

Hoe vier je een huwelijksjubileum bij Café-Maasterras ’t Veerhuis?

Zoals gezegd zijn al onze huwelijksjubilea feestjes op maat en afgestemd op wat het beste bij jullie wensen en persoonlijkheid past. Dat betekent dat jullie zelf in control zijn over wat er gegeten, gedronken of gedaan wordt. Geen vaststaande pakketten waar je uit moet kiezen, maar precies zoals jullie het willen. Tijdens een gesprek en een kopje koffie bespreken we samen alle opties.

Walking diner jubileum-editie

Vaak wordt er bij een huwelijksjubileum, net als bij het huwelijk zelf, een hapje gegeten. Wij hebben hiervoor het walking diner concept. Je kiest een aantal gerechtjes uit die wij uitserveren als kleine hapjes. Je zit dus niet de hele avond met dezelfde gesprekspartner aan tafel of het gedoe van een stoelendans tussen de gerechten door. Je kunt gewoon lekker je gang gaan en met al je vrienden en familie een babbeltje maken terwijl wij de gangen en rondbrengen.

Lekker borrelen voor je huwelijksjubileum

Wil je het casual houden of zijn walking diners niet zo je ding? We zijn en blijven een bruin café! Dat betekent dat we ook ruime keuze hebben uit gefrituurde snacks en bites zoals miniburgers of bruschetta’s. En dat kan ook heel feestelijk zijn! Een combinatie met een walking diner is uiteraard ook geen probleem.

Drankjes tijdens het jubileumfeest

Wij werken met drankjes altijd op nacalculatie. Het is voordeliger voor jullie, want je betaalt nooit meer dan er geconsumeerd wordt door de feestgangers.
Uiteraard is het jullie huwelijksjubileum dus we kunnen wel vooraf afspreken welke drankjes wel en niet geschonken mogen worden. Daarnaast hebben wij een goed idee van wat een realistisch budget is en kunnen we jullie ook altijd tijdens het feest op de hoogte houden als je bepaalde bedragen bereikt hebt. Wil je toch liever afkopen? Dan is dit uiteraard ook bespreekbaar.

Muziek op je huwelijksjubileum

Wil je op de achtergrond de melodieën die voorbijkwamen tijdens het feest van jullie huwelijk of jullie favoriete muziek? Dan hebben wij een geluidsinstallatie waar je gebruik van kunt maken. Wil je echt goede feestmuziek, livemuziek of een DJ? Dan adviseren we je om eigen geluidsapparatuur mee te brengen. En we zijn hier, waarschijnlijk in tegenstelling tot je eigen buren, wel wat gewend als het gaat om feesten en muziek!

Café afhuren voor je huwelijksjubilea?

Afhuren is bij ons niet helemaal het goede woord. Als het gezelschap groot genoeg is sluiten wij automatisch de deuren voor andere cafébezoekers zonder dat het je iets kost. We hebben een maximaal aantal personen dat in ons café terecht kan en als je dat zelf al een eind vol krijgt dan is het voor niemand leuk als daar vreemde mensen doorheen lopen.

Klein jubileumfeestje?

Wil je graag een bescheiden feestje vieren met alleen de mensen die echt dichtbij je staan? Dat kan ook. Je kunt dan alleen niet losgaan met je eigen muziek want je hebt dan niet het hele café voor jezelf. We regelen een hoekje voor je in het café waar je met je eigen gasten bij elkaar kunt zitten of staan. Het kan dan wel zijn dat er ook andere mensen ons café in en uit lopen. Maar een leeg café is ook niet gezellig toch?

Wil je toch graag de kroeg voor jezelf? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Wil je graag je huwelijksjubileum in Café-Maasterras ’t Veerhuis vieren? Dan gaan we graag met je om tafel om alles door te spreken.

Weet je wel al wanneer, maar nog niet precies wat? Dan adviseren we de datum in elk geval alvast te reserveren. De invulling bespreken we dan later met jullie.

Huwelijksjubileum locatie Café-Maasterras ’t Veerhuis; sfeerimpressie

Kom sfeerproeven bij ons in Café-Maasterras ’t Veerhuis! Natuurlijk wil je je huwelijksjubileum niet zomaar op een locatie vieren! Die wil je natuurlijk met zorg kiezen om er zeker van te zijn dat die helemaal bij je past. Daarom nodigen we je van harte uit om een keertje binnen te lopen tijdens onze openingstijden.

Hoewel natuurlijk alleen een live bezoek aan ons bruin café echt de sfeer van onze feestlocatie weergeeft, willen we je hier vast een eerste indruk geven. Of je kunt de uitgebreidere sfeerimpressie bekijken.

Kom vooral eens langs op Polstraat 2 in Wessem om sfeer te proeven! Check wel even onze openingstijden.

Ben je al overtuigd en wil je boeken of een offerte opvragen? Stuur dan een email naar info@veerhuiswessem.nl 

Bereikbaarheid feestlocatie Wessem

Kom je uit de omgeving Wessem, Thorn of Maasbracht dan ken je ons wellicht al. En kom je vaker over de A2brug de Maas over dan heb je ons waarschijnlijk ook al wel eens zien liggen.

Café-Maasterras ’t Veerhuis ligt, zoals de naam al doet vermoeden, direct aan de Maas op de plaats waar vroeger het veer op en neer ging tussen Wessem en Maasbracht. Een locatie met een prachtig uitzicht en een ideale ligging ten opzichte van de grote steden Roermond, Eindhoven en Maastricht. Parkeren kun je hier overal rondom Café-Maasterras ’t Veerhuis en langs de Maas op enkele stappen tot enkele minuten lopen. Dit betreft allemaal gratis parkeergelegenheid. Ideaal dus voor een huwelijksjubileum met veel gasten.

Meer over de bereikbaarheid van onze feestlocatie vind je op onze contactpagina.

Overnachtingsmogelijkheden feestlocatie

Zijn er familieleden die van ver komen? Of wil je zelf onbezorgd feesten en niet hoeven denken over een BOB of vervoer? Dan kan het wel zo fijn zijn om in de buurt te overnachten. En laat er nu direct naast Café-Maasterras ’t Veerhuis een knusse Bed & Breakfast te vinden zijn! Deze B&B van Restaurant Pont heeft twee 2-persoonskamers waar je heerlijk kunt uitrusten van je feest. De volgende ochtend zetten ze dan ook nog een vers ontbijtje voor je klaar.  Zo kun je nog even een beetje langer nagenieten.