Vr. en za. 17.30 - 01:00, Zo. 11.00 - 21:30Nu 7 dagen per week open v.a. 9:00  |  Wessem, Midden-Limburg

Happy Friday borrel

Dit nieuwsbericht is geplaatst op: woensdag 8 november 2023
8 november, 2023
0 reacties

Happy Friday bij ’t Veerhuis!

Vanaf 17 november 2023 is het elke vrijdagavond Happy Friday in ons café! Wat wil dat zeggen? Het is een  concept ergens tussen tapas, happy hour en high wine / high cocktail / high beer in, maar dan een beetje anders én de hele vrijdagavond. Want in een uurtje ben je natuurlijk niet bijgepraat.

Tell me more! Nou, wij van ’t Veerhuis vinden eigenlijk dat er op de vrijdagavond in de omgeving Wessem / Thorn veel te weinig te beleven valt. In de zomer is het altijd tot in de late uurtjes gezellig bij ons op het terras. Maar wil je in de winter een beetje uit kunnen gaan of bijkletsen, dan moet je uitwijken naar Roermond of naar een andere grotere stad. Lekker toch als je een stamkroeg om de hoek hebt waar je met je vrienden op de vrijdagavond samen kan komen? De hele avond bijkletsen met een drankje en een hapje. En daar komt ons Happy Friday concept om de hoek kijken!

Tijdens onze happy vrijdagavond uurtjes kun je kiezen voor een cocktailarrangement, wijnarrangement of bierarrangement voor één vaste prijs. Je krijgt van ons een keuzelijst en je geeft zelf aan welke drankjes en bites je hebben wilt. De rest van de avond hoef je niet meer na te denken. Wij houden je voorzien! Vanwege de ruime keuze op de kaart kun je elke avond wat anders kiezen en eindeloos variëren. Er staan bites en snacks op die ook op onze reguliere kaart staan, maar dan natuurlijk voor de happy-friday prijs. Van een lekkere taco of truffelfriet tot oer hollandse bitterballen. En loopt alle gezelligheid een beetje uit en ben je door je arrangement heen?  Of wil je gewoon een lekker grote portie to share? Je kunt ook nog gewoon van onze normale drinks en bites kaart bestellen.  Je hoeft ook niet als hele groep mee te doen met Happy Friday, dus als er vrienden zijn die voor één drankje willen aanhaken, dan kunnen die ook gewoon lekker van de kaart pakken. Vrijheid blijheid! 

Op onze evenementenpagina kun je de Happy Friday avonden terugvinden in de agenda. Het wil af en toe voorkomen dat er andere events op de planning staan en dat we een Happy Saturday hebben. 

EDIT:  Je kunt nu ook een tafel reserveren voor onze Happy Friday’s! Zo ben je verzekerd van  een plekje!

 

0 reacties
Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Happy Friday borrel
8 november, 2023
0 reacties
Privé-feestje houden
bij Café-Maasterras ’t Veerhuis?

Dat kan! Van een bescheiden verjaardagsfeest tot een groots gevierd jubileum met DJ of walking diner. Wij denken graag met je mee!

Bij ’t Veerhuis is altijd
wat te beleven

Bij Café-Maasterras ’t Veerhuis worden regelmatig evenementen georganiseerd. Van grote muziekfeesten in de zomer tot een PubQuiz in de winter.

100+ speciaalbieren
op de bierkaart

We hebben een uitgebreide bierkaart met speciaalbier, bier van de tap, een wisseltap en alcoholvrij bier. Probeer eens wat anders!

Voor koffie of lunch,
borrel of diner

Café-Maasterras ’t Veerhuis gaat mee met de seizoenen. Daarom hebben we een wisselende winter- en zomerkaart. Weten wat we serveren?