Eetcafé aan de Maas

Heerlijk eten aan de Maas?
Dat doe je bij Café-Maasterras ’t Veerhuis!

Eetcafé aan de Maas Limburg

Heerlijk eten aan de Maas in hét eetcafé van Midden-Limburg. In de zomerperiode kun je dagelijks bij ons terecht vanaf 9:00u s’ochtends. Een heerlijk kopje koffie na een uurtje fietsen of een lekkere lunch na een ochtend fietsen dat kan. Maar je kunt ook komen dineren als je geen zin hebt in te koken, of gewoon lekker borrelen met vrienden of familie. Het kan allemaal in hét eetcafé aan de Maas in Midden-Limburg. 

Het eetcafé van Midden-Limburg met Maasterras!

In onze regio staat we zeer bekend om ons mooie Maasterras waar je in de zomer 7 dagen per week terecht kunt. Vanaf de A2 zie je altijd onze kleurrijke parasollen. Eenmaal aangekomen op ons Maasterras, zie je overal mooie planten- en bloembakken staan en vele terrastafels met kleurrijke stoelen.

Je kunt op Maasterras terecht voor een heerlijk stukje Limburgse vlaai met Blanche Dael koffie of thee. Maar later op de dag, vanaf 11:00u kun je ook uitgebreid lunchen en vanaf 17:00u zelfs dineren!

Op ons terras zie je veel lokale mensen, pauzerende werklui maar ook voldoende toeristen. Fietstoeristen of mensen die zijn blijven overnachten in B&B Pont (boek hier een kamer bij B&B Pont), Parc Maasresidence Thorn, sloepvaarders en wandelaars die even een welverdiende pauze houden.

Oud bruin café

Naast het Maasterras heeft ’t Veerhuis ook een mooi oud bruin café. Hier zul je in de winter eerder vertoeven of bij een regenbui in de zomer. 

Dit bruin café is een ideale plek om een borrel of een feestje te houden, maar ook om te genieten van een snelle hap. 

Wanneer is het eetcafé aan de Maas open?

Eigelijk kun je de hele zomer bij ons terecht. Het gehele Maasterras id uitgestald bij mooi weer en bij slecht weer kun je terecht in ons bruine café, maar daar zijn dan wel beperktere zitplaatsen ten opzicht van ons Maasterras.

Bekijk hier de actuele openingstijden van hét eetcafé aan de Maas:

Je bent iedere dag van harte welkom vanaf 9.00 uur 's ochtends.


Je bent welkom 7 dagen per week vanaf 9.00!

Kan ik een tafel reserveren?

Nee, je kan geen tafel reserveren in ons eetcafé aan de Maas.

In de zomer hebben wij een ruim aanbod van terrastafels en kun je gewoon langs komen. Mocht het nu een hele warme dag zijn, kan het zijn dat je even moet wachten maar dat zal nooit lang zijn. We immers een goede doorloop en voordat je het weet is er weer een tafel vrij.

Kom je met een groep van 8 personen of meer?

In het geval dat je komt lunchen of dineren is het wel mogelijk om een tafel te reserveren. Je kunt dan reserveren door naar 0475 – 215 926 te bellen.

Kopje Blanche Dael koffie of thee

Start je dag bij eetcafé ’t Veerhuis met een heerlijke kop koffie of thee van Blanch Dael! Iedere dag halen we verse limburgse vlaai van de lokale bakkerij. Ben er snel bij want op-is-op! Maar niet gevreesd naast onze lokale specialiteit hebben we ook nog andere lekkere zoete snack voor erbij. Denk aan een sticky brownie of Bastogne karamel ijstaart!

Lunchen in ons eetcafé

Vanaf 11u tot 16u is het mogelijk om bij ons te lunchen. Zodra het mogelijk is om te lunchen loop het Maasterras rustig vol. Een tafeltje pal aan de Maas? Dan moet je echt op tijd komen.

 

Borrelen in hét eetcafe aan de Maas

Lekker borrelen op het terras of in de kroeg? We hebben zowel in de zomer als in de winter een ruim assortiment aan borrelhapjes. Denk aan een broodplankje, bittergarnituur of onze hardloper: Nacho’s!

Dineren aan de Maas

Geen zin om te koken? Geniet lekker buiten de deur van een heerlijke maaltijdsalade, Limburgs zoervleis, Saté Ajam, 100% angusburger of een van de andere gerechten. Daarnaast hebben we ook een 3-gangen keuzemenu. 

Contactgevens van het eetcafé van Midden-Limburg

Café-Maasterras ’t Veerhuis
Polstraat 1
6019 BL Wessem

info@veerhuiswessem.nl
0475 – 215 926

Wij werken niet op reservering

Winteropening
vanaf oktober
17.30 - 01:00 vr, za
11.00 - 21:30 zo

Zomeropening
vanaf mei, afhankelijk van het weer
7 dagen per week vanaf 9.00

Route Via Google Maps naar Café-Maasterras ’t Veerhuis

Klik hier beneden op route en Google Maps toon de mogelijke routes naar ons mooie terras aan de Maas of je nu met de auto, fiets of openbaar vervoer wilt komen.

Wat gasten zeggen over Café-Maasterras ’t Veerhuis

Rudolf S
Rudolf S
2023-10-23
Angel Pedrosa
Angel Pedrosa
2023-10-21
Heel toffe terras maar duur om iets te drinken of eten vind ik hé
Rein Postma
Rein Postma
2023-10-19
Peter Roumen
Peter Roumen
2023-10-16
Een van de mooiste plekken van het pitoreske dorp Wessem. Veel keus en goede prijs/kwaliteit verhouding voor zowel het eten als het drinken. Een echte aanrader!
scandifreak
scandifreak
2023-10-15
Karin Den Elsen
Karin Den Elsen
2023-10-10
Miriam Simons
Miriam Simons
2023-10-08
Mooi terras aan het water, snel geholpen ook al zat het terras helemaal vol,vriendelijke bediening
Uwe Albert
Uwe Albert
2023-10-06
Schöne einladende Sonnenterrasse direkt an der Maas. Tolles Team.
Beck Reynders
Beck Reynders
2023-10-03

Lekkere lunch of diner aan de Maas gehad? Of wellicht een hele gezellige borrel en wil je zelf ook een review achterlaten via Google of Tripadviser Graag!
Is er iets niet helemaal naar wens verlopen? Neem dan even contact met ons op!