×

Sloep verhuur

Corsiva 570

Altijd al eens willen varen met een sloep? Wij bieden o.a. een sloep van 5,70 te huur aan. Super leuk voor gezinnen met kinderen die er een dagje tussenuit willen. Op onze Corsiva sloep is een zwemtrap, zonnedek, cabriokap tegen de wind en een teak vloer aanwezig.

.

5,70m » max. 6 pers.

 

Al te huur vanaf 75 euro, incl. brandstof en zwemvesten

Reserveren

Stout 650

Een stoere sloep van 6,50 meter met een robuuste uitstraling. Uiterst geschikt voor romantische tochtjes of een familiedag met het gezin. Dankzij het zonnedek, de cabriokap tegen de wind of de zon, de zwemtrap en de teakvloer uiterst comfortabel

.

6,50m » max. 8 pers.

.

Al te huur vanaf 95 euro, incl. brandstof en zwemvesten

 

Reserveren

Arrangementen

Arrangementen, die bieden we ook aan. Je kunt een kapitein inhuren mocht je dat wensen. Of samen met ons een 3 dorpen route varen. Dit is overigens wel op aanvraag.

Bekijk onze arrangementen

't Veerhuis, verhuurd nu ook sloepen

Er zijn maar weinig plekken in Nederland zo mooi als de Maasplassen van Limburg. Sinds 2017 verhuren we vanuit Cafe-restaurant 't Veerhuis ook sloepen. Zo willen we jullie de Maasplassen nog intenser laten beleven. Dit naast ons prachtige terras op een unieke locatie aan het water zoals er maar weinig te vinden zijn. Tevens kunnen wij je na een gezellige tocht op het water een culinaire avond aan in ons restaurant bieden.

Bent u nog wat onwennig op het water of durft u niet zo goed? Wij bieden ook vaartochten incl. kapitein aan.

 

Verhuur tijden

We verhuren onze sloepen t/m 30 september.

Huur gehele dag: 9.00 uur t/m 17.00 uur

Huur ochtend: 9.00 t/m 12.00

Huur avond: 18.00 t/m 21.00

 

Opstap plaats

Adres: Cafe-restaurant 't Veerhuis, Polstraat 1, 6019 BL in Wessem

In het cafe kunt u zich melden waarna we gezamenlijk naar de passantenhaven van Wessem gaan, deze is ca 150meter verderop

 

Contact & reserveren

Cafe-restaurant 't Veerhuis is gevestigd in Wessem pal aan de oever van de Maas. De Polstraat is makkelijk te bereiken en de locatie is goed te herkennen. Het statige pand uit 1904 ligt namelijk pal aan de Maas en heeft een groot terras. Vanaf de A2 richting Maastricht kunt je het zelfs zien liggen.

 

Cafe-restaurant 't Veerhuis

Adres: Polstraat 1, 6019 BL in Wessem, NL

Telefoon: 0475-215926 of 06-12437536

 

 

 

Meer info

Voor uitgebreidere info en meer details verwijzen we u graag door naar onze website: www.sloephuren-limburg.nl


De grote kleine lettertjes

Tja de kleine lettertjes, o zo saai maar wel belangrijk, voor jullie maar ook voor ons. Hierin staan o.a. punten betreft verzekering, borg en wat wel en niet is toegestaan. We hebben voor je dan ook een korte samenvatting gemaakt met de belangrijkste punten. Deze staan hier rechts beneden.  Voordat je op pad gaat is het wel een must onze algemene voorwaarden te tekenen.

 

Let op: Zonder geldig legitimatiebewijs mogen wij je geen sloep verhuren. Hier zijn we heel strikt in. Dit ivm de verzekering van de sloep en de opvarenden. legitimatiebewijs kunnen wij u geen sloep verhuren.

 

//veerhuiswessem.nl/test/wp-content/uploads/2015/05/thumb_IMG_8100_1024.jpg
//veerhuiswessem.nl/test/wp-content/uploads/2015/06/IMG_3456.jpg

 

Samenvatting van de kleine lettertjes 


De gezellige sloep

.

Al te huur vanaf 75 euro incl. brandstof

.

Altijd al eens willen varen met een sloep? Wij bieden o.a. een sloep van 5,70 te huur aan. Super leuk voor gezinnen met kinderen die er een dagje tussenuit willen. Op onze Corsiva sloep is een zwemtrapzonnedekcabriokap tegen de wind, een teak vloer aanwezig en heel veel kussens om lekker onderuit te zakken.

.


.

max 6 personen

incl. brandstof en zwemvesten

De stoere sloep

.

Al te huur vanaf 95 euro incl. brandstof

.

Een stoere sloep van 6,50 meter met een robuuste uitstraling. Uiterst geschikt voor romantische tochtjes of een familiedag met het gezin. Dankzij het zonnedek, de cabriokap tegen de wind of de zon, de zwemtrap en de teakvloer uiterst comfortabel

.


.

max. 8 personen

incl. brandstof en zwemvesten

contact

06-12437536

Cafe-restaurant 't Veerhuis

Polstraat 1, 6019 BL Wessem

facebook

www.facebook.com/veerhuiswessem