×

Restaurant

Onze heerlijke keuken

Een aantrekkelijke kaart. Gerechten die recht uit het hart komen. Puur van smaak. Wars van pretenties. Een aangename ambiance. Net een tikkeltje anders. Met oog voor detail en tot in de puntjes verzorgd. In restaurant ’t Veerhuis wordt het leven gevierd. Hier voel je je welkom én verwend.

Onze verrassende keuken

Asperges uit Wessem, vlees van Flavors of the Farm, kruiden uit eigen tuin. Wij doen onze boodschappen het liefst dichtbij huis. Dan weten we waar onze spullen vandaan komen en zijn ze altijd vers. Met deze zorgvuldig gekozen ingrediënten maakt chef-kok Vincent Stadler verrassende, creatieve en vooral smakelijke gerechten. En omdat hij de menukaart regelmatig verandert, is er steeds weer iets nieuws te ontdekken. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor de actuele kaart

Wijnen

’t Veerhuis schenkt een uitgekiende selectie van Mediterrane wijnen. Van een elegante prosecco als aperitief tot een intens smakende dessertwijn toe.

 

Terras aan de Maas

Pal aan de Maas heeft ’t Veerhuis een comfortabel en aangenaam restaurantterras.

 

Reserveren

Restaurant ’t Veerhuis is  van woensdag tot en met zondag vanaf 17.30 uur geopend. Reserveren kan via: reserveren@veerhuiswessem.nl of telefonisch via 0475 – 215926 of 06 – 12437536. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij groepen vanaf 8 personen om altijd te reserveren.

 

Cadeaubon

Een etentje bij ‘t Veerhuis is een mooi cadeau. Daarom zijn er Veerhuis-cadeaubonnen. Je bepaalt zelf de waarde van je cadeaubon. Bestel je cadeaubon via één van de bovenstaande telefoonnummers.

 

Allergieën

Heb je een allergie of een voedselintolerantie voor bepaalde ingrediënten? Laat het ons bij je reservering weten. Dan kan onze chef hier vooraf rekening mee houden.