×

Menu's

Eetcafé

Sinds het najaar van 2017 serveren we in ons café simpele maar huisgemaakte gerechten onder de noemer eetcafé 't Veerhuis. Dit naast ons restaurant waar je uitgebreider kunt dineren en kunt genieten van meerder gangen.

klik hier om te reserveren

Let op: deze kaart serveren we alleen in de wintermaanden (oktober t/m april), de overige maanden serveren we lunch op het terras, zie onze terraskaart.

> lunch kaart als pdf

Restaurant

Een aantrekkelijke kaart. Gerechten die recht uit het hart komen. Puur van smaak. Wars van pretenties. Een aangename ambiance. Net een tikkeltje anders. Met oog voor detail en tot in de puntjes verzorgd. In restaurant ’t Veerhuis wordt het leven gevierd. Hier voel je je welkom én verwend.

klik hier om te reserveren,

bij het online reserveren graag erbij vermelden dat het om een reservering in het restaurant gaat

> restaurant kaart als pdf

Terras

Het meest geliefde plekje van Wessem, dat is het terras van 't Veerhuis bij mooi weer. Dichter bij het water kun je niet zitten. Op het grote terras zit je niet aan, maar zweef je letterlijk boven de Maas. Logisch dus dat je hier een prachtig uitzicht hebt.

Bij dit mooie uitzicht serveert ’t Veerhuis allerlei lekkers van de kleine kaart. Van een lekkere kop soep tot een gul belegd broodje. Ook voor alleen een verzorgd kopje koffie van Maison Blanche Dael met Limburgse vlaai ben je van harte welkom. Wil je buiten dineren? Dan ontvangen we je graag op ons restaurantterras! 

> terras kaart als pdf

 

Genietend van het uitzicht straalt de zon mij tegemoet en lijkt de tijd even stil te staan. Opeens besef ik het; “dit is mijn plek”

Cafe-restaurant 't Veerhuis

't Veerhuis is een ontmoetingsplek voor iedereen, waar lekker eten en ontspannen centraal staat. Wij werken bij voorkeur met producten uit onze eigen streek, houden ons aan het ritme van de seizoenen en waar mogelijk gebruiken wij biologische producten. “

Liefde voor koken

creaties uit onze keuken

Lunch (restaurant)

onthaasten bij 't Veerhuis

Maasterras

Opeens besef ik het; "dit is mijn plek"